Η  ημέρα σχολικού αθλητισμού στο σχολείο μας κύλισε τέλεια, κάναμε πολύ ενδιαφέρον παιχνίδια και αθλήματα και πιστεύω ότι τα ευχαριστήθηκαν όλα τα παιδιά του σχολείου μας  και ότι θα μείνει αξέχαστη σε όλα τα παιδιά. Την ημέρα εκείνη μας είπαν οι δάσκαλοι μας ότι δεν μετράει η νίκη αλλά η χαρά και η συμμετοχή όταν παίζουμε και αθλούμαστε

Εκείνη η μέρα ήταν καταπληκτική και για μας  και για τους δασκάλους μας.

Άκης

Η ημέρα σχολικού αθλητισμού μου άρεσε πολύ επειδή μας διασκέδασε εμάς τα παιδιά. Κάναμε πολλά διασκεδαστικά αθλήματα όπως κρίκους, ψαράδες και πολλά αλλά. Επίσης ευχαριστούμε τους δασκάλους που έκαναν αυτά τα ωραία πράγματα.

Έλενα

Η μέρα του σχολικού αθλητισμού   ήταν   καταπληκτική      μπορούσες  να παίξεις  πολλά  παιχνίδια   όπως: ελεύθερες βολές , πάσες με δάχτυλα, ψαράδες, κρίκοι, σκοινάκι και άλλα πολλά και ωραία παιχνίδια.     

Θεοδότα

Την   ημέρα  σχολικού αθλητισμού   κάναμε  πολλά  πράγματα, παίξαμε  Bowling, handball , Basket, volley, ρίξαμε  βελάκια , σχοινάκι και κουτσό . Μας  είχαν βάλει στο  λαιμό και κάτι  καρτελάκια που έγραφαν πάνω   το όνομά μας και από κάθε σταθμό που περνούσαμε μας έβαζαν και μια  σφραγίδα . Με λίγα λόγια η ημέρα αθλητισμού ήταν υπέροχη.  

Λευτέρης