Το 7ο Δημοτικό Σχολείο, στα πλαίσια της ενδοσχολικής επιμόρφωσης, διοργάνωσε τρεις συναντήσεις στο χώρο του σχολείου μας με θέμα την  «Αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας στην εκπαίδευση και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό».

Στην 1η Συνάντηση, την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, επιμορφωθήκαμε στην Αναζήτηση, Οργάνωση και Διαμοιρασμό Περιεχομένου, τις Μηχανές Αναζήτησης, τα Εργαλεία διαχείρισης , οργάνωσης και επεξεργασίας Περιεχομένου, με εισηγητή τον κ. Αϊβανούλη Φίλιππο.

Στην 2η επιμορφωτική συνάντηση, την Παρασκευή 1 Απριλίου, 2022,ασχοληθήκαμε με την Ανάρτηση Περιεχομένου και τη Σχετική Δεοντολογία,  τα Blogs, Wikis, Sites και τα Κοινωνικά Δίκτυα, τη Δημιουργία προσωπικού Blog στο school.gr και τρόπους ανάρτησης περιεχομένου στο site του σχολείου μας, με εισηγητή τον κ. Αϊβανούλη Φίλιππο.

Στην 3η Επιμορφωτική Συνάντηση την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, τα Εργαλεία Δημιουργίας διδακτικού περιεχομένου στις πλατφόρμες Ασύγχρονης Εκπαίδευσης» e-me, eclass, h5p και genially ήταν το αντικείμενο μελέτης μας με εισηγητές τους κ. κ. Αϊβανούλη Φίλιππο και Σουκαλοπούλου Μαρία.

Ενδοσχολική επιμόρφωση στο 7ο Δ.Σ. Καστοριάς